• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Skyddssko

Jalas 2118 VIP Safety

  • Spiktrampskydd
  • PU-belagt läder
  • Tåhätta i stål

Mer Information

Skyddssko JALAS 2118 VIP Safety

Skyddssko JALAS 2118 VIP Safety - den perfekta kombinationen av stil och säkerhet

Söker du en klassisk och mångsidig skyddssko som inte kompromissar när det gäller stil eller säkerhet? Då är Skyddssko JALAS 2118 VIP Safety det självklara valet för dig. Denna stilrena mellanhöga business-känga i derbymodell är utrustad med en rad viktiga säkerhetsfunktioner som garanterar trygghet på arbetsplatsen. Först och främst har den en tåhätta i stål som skyddar dina tår från eventuella olyckor och säkerställer att du är redo att hantera alla typer av arbetsuppgifter.

Dessutom har Skyddssko JALAS 2118 VIP Safety spiktrampskydd, vilket ger extra skydd mot skador från vassa objekt och material. Oavsett om du arbetar på byggarbetsplatser, i lagermiljöer eller andra krävande områden, kommer denna känga att hålla dig säker och skyddad.

För att förbättra din arbetskomfort är Skyddssko JALAS 2118 VIP Safety utrustad med en halkhämmande och stötdämpande yttersula. Detta ger dig optimalt grepp och stabilitet på olika underlag, samtidigt som det minskar trötthet och stötar som kan uppstå under långa arbetsdagar.

Oavsett om du är ute efter en säkerhetssko för arbetsplatsen eller helt enkelt vill kombinera stil med skydd i din vardag, så är Skyddssko JALAS 2118 VIP Safety det perfekta valet.

Teknisk spec

Varumärke Jalas
Modell 2118 VIP Safety
Tillv. art. nummer 2118-40
Tillv. GTIN 6408487509896

Meny