• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Skyddskänga

Jalas Exalter 9998 GTX

  • Gore-Tex & läder
  • Boa-stängning
  • Vibramsula

Mer Information

Skyddskänga Jalas Exalter 9998 GTX

Skyddskänga Jalas Exalter 9998 GTX - den ultimata vinterkängan som kombinerar säkerhet, komfort och prestanda. Denna vattentäta och ventilerande skyddskänga är utrustad med GORE-TEX-teknologi och är perfekt för de som behöver en pålitlig känga under normalt kalla vinterförhållanden. Materialet andas väl och ovandelen är tillverkad av slitstarkt narvläder och textil som ger bra skydd och nödvändigt stöd. Kängans skaft är lite högre vilket ger utökat stöd under långa dagar.

Skyddskänga Jalas Exalter 9998 GTX har en ventilerande isolering som håller fötterna varma och bekväma under typiska vinterdagar. Dess BOA®-spänne gör av- och påtagning enkel och bekväm, medan yttersulan av Vibram® Nitril ger enastående grepp och stabilitet på olika ytor, även under hala vinterförhållanden.

Tåhättan är tillverkad av aluminium för att säkerställa högsta nivå av skydd, och kängan är även utrustad med spiktrampskydd i mjuk textil för ökad säkerhet. Skyddskänga Jalas Exalter 9998 GTX är det idealiska valet för dig som kräver högsta säkerhet och komfort under vintern.

Med dessa kängor kan du vara säker på att du är redo att möta alla utmaningar som vinterförhållandena kan erbjuda. Välj Skyddskänga Jalas Exalter 9998 GTX och håll dina fötter varma, torra och skyddade under hela säsongen.

Teknisk spec

Varumärke Jalas
Modell Exalter 9998 GTX
Höjd (mm) 125
Längd (mm) 330
Tillv. art. nummer 9998-42
Tillv. GTIN 6408487535215
Volym (l) 19,7
Vikt (g) 1560
Bredd (mm) 340

Meny