• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Skyddskänga

Jalas Heavy Duty 1398 Winter GTX

  • Gore-Tex
  • Pälsfoder
  • Boa-stängning

Mer Information

Skyddskänga Jalas Heavy Duty 1398 Winter GTX

Letar du efter en arbetskänga som klarar vinterkyla? Upptäck skyddskängan Jalas Heavy Duty 1398 Winter GTX – den ultimata vinterkängan för tuffa förhållanden. Denna vattentäta skyddskänga är konstruerad för att ge enastående prestanda i både våta och kalla vintermiljöer. Den kombinerar högkvalitativt narvläder och textil på ovandelen för att erbjuda både stöd och skydd, vilket gör den till det perfekta valet för dig som behöver hålla dina fötter torra och varma under extrema väderförhållanden.

Med GORE-TEX teknologi och pälsfoder håller dessa kängor fötterna helt torra och varma, även under vintern. Dessutom erbjuder skyddskängan Jalas Heavy Duty 1398 Winter GTX en unik passform med sina 2 BOA®-spännen på sidan, som gör att du kan justera storleken över både foten och skaftet. Detta garanterar inte bara överlägsen komfort utan också en säker passform som gör det möjligt att arbeta i timmar utan problem.

Sulans high-grip Vibram® Arctic Grip Pro-teknologi ger enastående grepp på våta isiga ytor, snö och andra hala underlag. Tåhättan i kompositmaterial blir inte nedkyld, vilket för att dina tår håller sig varma. Skyddskängan är dessutom utrustad med spiktrampskydd i mjuk textil för ökad säkerhet och trygghet.

Skyddskängan Jalas Heavy Duty 1398 Winter GTX är den ultimata kängan för alla som arbetar i tuffa vinterförhållanden. Med dess beprövade prestanda och avancerade teknologier kommer den att hålla dig varm, torr och säker i alla väder. Välj den här kängan och möt vintern med självförtroende och trygghet i varje steg.

Teknisk spec

Varumärke Jalas
Modell Heavy Duty 1398 Winter GTX
Höjd (mm) 125
Längd (mm) 330
Tillv. art. nummer 1398-42
Tillv. GTIN 6408487535758
Volym (l) 14
Vikt (g) 1643
Bredd (mm) 340

Meny