• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Injekteringsmassa

Hilti HIT-CT 1

  • Kemankare för infästning i betong
  • Miljövänlig och säker
  • Proffsprodukt för injektering

Mer Information

Injekteringsmassa från Hilti för infästningar i betong. Den funkar för både efterinjektering av armering och infästning med till exempel ankarstång.

Hilti HIT-CT 1 injekteringsmassa erbjuder en rad fördelar som gör den till ett utmärkt val för infästningar i betong. Hilti HIT-CT 1 är också mycket mångsidig och kan användas i olika miljöer och applikationer. Oavsett om det är i tunga konstruktioner, som broar och kraftverk, eller i mindre projekt, som installationsarbeten och reparationer, kan denna injekteringsmassa leverera en pålitlig och hållbar lösning.

Här är några av de mest framstående fördelarna:

- Mångsidighet: Massan kan användas för en mängd olika tillämpningar, inklusive efterinjektering av armering och infästning med ankarstång. Detta gör den till ett flexibelt verktyg för en rad olika byggprojekt.

- Miljövänlig: Hilti HIT-CT 1 uppfyller höga krav på miljö, hälsa och säkerhet. Den är ofarlig, luktfri och kan sorteras som hushållsavfall, vilket minskar dess miljöpåverkan.

- Användbar i olika temperaturer: Med ett arbetsområde mellan -40° och 50°, kan Hilti HIT-CT 1 användas i en mängd olika klimat- och väderförhållanden.

- Uppfyller krav för miljöbyggnader: Hilti HIT-CT 1 uppfyller en rad kravställningar för miljöbyggnader, vilket gör den till ett utmärkt val för projekt som syftar till att uppnå hållbarhetscertifieringar.

- Kvalitet och tillförlitlighet: Som en produkt från Hilti, en ledande tillverkare inom byggindustrin, kan användare lita på att Hilti HIT-CT 1 levererar hög kvalitet och tillförlitlighet.

- Förutom sina imponerande tekniska egenskaper är Hilti HIT-CT 1 också utformad med användarvänlighet i åtanke. Den kommer i en praktisk patron som är lätt att använda och applicera. Konsistensen och flödet är enkelt att arbeta med och sprids jämnt och fyller utrymmet runt ankarstången för att skapa en stark och stabil förankring.

Dessa fördelar gör Hilti HIT-CT 1 till ett starkt val för alla som söker en effektiv, miljövänlig och pålitlig lösning för infästningar i betong.

Teknisk spec

Varumärke Hilti
Modell HIT-CT 1
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Transport Får plats i bil

Manualer & dokument

Sakerhetsdatablad-Hilti-HIT-CT-1-Injekteringsmassa.pdf öppna i ny flik
Bruksanvisning-Hilti-HIT-CT-1-Injekteringsmassa.pdf öppna i ny flik

Meny