• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt

Mätinstrument

Här finns mätverktyg för alla tillfällen. Ska du mäta kort, långt, stort eller smått spelar ingen roll, vi levererar det du behöver. Korslaser, linjelaser, rotationslaser, rörlaser och avståndsmätare från ledande märken som Topcon och Bosch.

Även värmekameror och fuktmätare är verktyg du hittar här, tillsammans med klassiker som mäthjul, vattenpass, måttstockar och måttband. Idag finns det mätverktyg för nästan allt och här är många av dem.

Vanliga frågor om mätinstrument

1. Vilka typer av mätinstrument erbjuder ni för uthyrning och försäljning?

Hos Toolpal hittar du mätinstrument för alla situationer. Exempelvis laserverktyg som planlaser, rörlaser och avståndsmätare från populära märken. Dessutom har vi lasermottagare och laserstång. Vi erbjuder även andra mätverktyg för uthyrning och försäljning såsom värmekamera, fuktmätare, tumstock och vattenpass - allt för att underlätta för dina projekt.

2. Hur kan jag välja rätt mätinstrument för mitt projekt?

På mätinstrumentets produktsida hittar du mer information om specifika egenskaper samt tekniska specifikationer. ToolPal är alltid redo att ge dig tips och råd om vilka mätverktyg som skulle kunna passa för just dina projekt – du kan ringa, maila eller skicka en förfrågan till oss.

3. Vilka är era priser för att hyra eller köpa mätinstrument?

Som inloggad ser du dina egna priser direkt på varje produkt. Du väljer vilken avtalstyp du vill ha och ser direkt vad ditt pris blir. Smidigare än så blir det inte!

4. Hur gör jag för att bli kund hos er?

Att bli kund hos oss är enkelt. Fyll bara i vår kundansökan och skicka in – så hjälper vi dig vidare! Utforska vårt breda utbud av mätinstrument, vi har allt från rotationslaser och linjelaser till hålsökare och kabelsökare.

5. Hur fungerar leverans och hämtning av mätinstrument?

När du beställer varor hos oss kan du själv välja om du vill hämta ut varorna i en depå eller få varorna utkörda. Sedan kan du smidigt boka retur av de varor du har hyrt via webben, telefon eller e-post.


6. Erbjuder ni utbildning eller support för att använda era mätinstrument?

Vi erbjuder alltid support till de mätinstrument vi hyr ut och säljer. ToolPal kan alltid svara på dina frågor kring produkterna som du använder från oss. Hör av dig på 010–171 44 00 eller mejla till kundservice@toolpal.se.

7. Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder era mätinstrument?

Innan du börjar använda ett mätinstrument är det viktigt att du läser igenom manualen och säkerhetsföreskrifter. På så sätt kan du komma igång snabbare med ditt verktyg. Tveka inte med att kontakta oss om du har några frågor gällande våra produkter för arbetsmiljö och säkerhet.

8. Hur hanterar ni service och underhåll under hyresperioden?

Vi servar kontinuerligt våra mätverktyg för att de ska vara i toppskick för dig och fungera felfritt under hyresperioden. Skulle vi behöva serva ett mätinstrument under din hyresperiod byter vi ut den utan kostnad.

9. Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga för uthyrning och köp av era mätinstrument?

Vi erbjuder faktura och kortköp som betalningsalternativ. Vid ordrar lagda på FLEX-avtalet erbjuder vi även samlingsfaktura där du faktureras två gånger i månaden under din hyresperiod.

10. Hur kan jag kontakta er för att få mer information eller boka mätinstrument?


På vår kontaktsida finns ett formulär som du kan fylla i för att komma i kontakt med oss. Annars är du alltid välkommen att ringa på 010–171 44 00 eller maila din fråga till kundservice@toolpal.se

 

Meny