• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt

Bli kund

Varför ska du välja ToolPal? När du blir kund hos ToolPal väljer du den smartaste lösningen för hela din hyr- och köpaffär

ToolPal är smart, snabbt och prisvärt!

Genom ToolPal kan du som företagskund samla både dina maskinhyror och inköp på samma ställe. Vi har allt från grävmaskiner och skruvdragare till förbrukningsvaror och skydd. Hela konceptet är anpassat för att du ska kunna välja om du vill komma till vår butik och depå eller om du vill handla via webben.

För hyresvaror, kan vi utifrån ditt behov alltid ge ett anpassat pris. Om du planerar ditt projekt får du ett bättre pris genom att välja ett avtal med lägre pris. Vi kallar avtalen för Go-, Pro- och Flex och du kan läsa mer om vad de innebär här. Om du ska hyra dina maskiner under en längre tidsperiod, stafflar vi priserna så att priset anpassas efter de angivna förutsättningarna. Läs mer om hur du kan planera med ToolPal längre ner.

Det är också lätt att byta och flytta maskiner till andra projekt i ToolPal. Det gör man genom att kontakta vår kundservice. Genom att ringa vår kundservice kan ni också få hjälp med leveranser, teknisk support, uppföljning, m.m. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi dig.

Planera mera

Genom god planering får du som kund bättre priser. För att förenkla planering kan du och ditt arbetslag också planera era inköp och hyror – direkt på webben. Du väljer själv om du vill ha dina varor utkörda eller om du hämtar dem i en av våra depåer och all information du kan tänkas behöva för din uppföljning finns på Mina sidor. Den information som du lagt in på dina projekt, så som fakturamottagare, adress, ordermärkning och liknande följer med ordern och läggs till på fakturan. Det gör att uppföljningen blir enklare om det är fler personer som driver projekt.

Du planerar direkt i varukorgen och den går också att dela med både ToolPal och med kollegor. Genom det kan du fråga oss efter priser, dela informationen med arbetskollegor och skapa favoritlistor. Det är ett smart sätt att arbeta med kalkylering, planering och uppföljning.

Meny