• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt

Skydd och arbetsmiljö

Här hittar du ställningar, räcken, inhägnader och liknande tillsammans med luftrenare, kolmonoxidmätare, koldioxidmätare, stämp och väggstöd ¬– allt för att göra din arbetsplats så säker som möjligt. Även brandsläckare, brandfiltar och första hjälpen-stationer hittar du hos oss.

Säkra arbetsmiljöer med rätt skydd är viktigt, både för dig som jobbar inne på arbetsplatsen och även för dem som rör sig utanför eller i anslutning till en arbetsplats. Hyr stängsel, staket, grindar och allt annat som utgör ett bra skalskydd.

För att säkra arbete på höga höjder tillhandahåller vi även personligt fallskydd i form av selar bland annat och kollektiv fallskydd i from av räcken och liknande.

Vanliga frågor om skydd och arbetsmiljö

1.Vilka typer av produkter för skydd och arbetsmiljö erbjuder ni för uthyrning och      försäljning?

ToolPal erbjuder ett brett utbud av skyddsutrustning och produkter för en säker arbetsplats. Hos oss kan du hyra allt från byggstängsel till luftrenare och byggnadsställningar. Du kan även hyra rotationsgrind och personalliggare. Utöver detta erbjuder vi säkerhetsprodukter till försäljning såsom hänglås, första hjälpen-produkter och brandfiltar.

2. Hur kan jag välja rätt skydd för mitt projekt?

Att ha en säker arbetsmiljö kan se ut på olika sätt för olika projekt. På produktsidorna hittar du mer information om specifika egenskaper. Vi på ToolPal är alltid redo att ge dig tips och råd om vilka skydd som skulle kunna passa för just dina projekt – du kan ringa, maila eller skicka en förfrågan till oss.

3. Vilka är era priser för att hyra eller köpa produkter för skydd och arbetsmiljö?

Som inloggad ser du dina egna priser direkt på varje produkt. Du väljer vilken avtalstyp du vill ha och ser direkt vad ditt pris blir. Enkelt va?

4. Hur gör jag för att bli kund hos er?

Att bli kund hos oss är enkelt. Fyll bara i vår kundansökan och skicka in – så hjälper vi dig vidare! Utforska vårt breda utbud av produkter för säkra arbetsmiljöer såsom väggstöd, grindar och fallskydd. 

5. Hur fungerar leverans och hämtning av skydd och arbetsmiljöprodukter?

När du beställer varor hos oss kan du själv välja om du vill hämta ut varorna i en depå eller få varorna utkörda. Sedan kan du smidigt boka retur av de varor du har hyrt via webben, telefon eller e-post.


6. Erbjuder ni utbildning eller support för att använda era produkter för skydd och arbetsmiljö?

Vi erbjuder alltid support till de varor vi hyr ut och säljer. ToolPal kan alltid svara på dina frågor kring produkterna som du använder från oss. Hör av dig på 010–171 44 00 eller mejla till kundservice@toolpal.se så hjälper vi dig.

7. Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder era produkter för säkerhet?

Innan du börjar använda en produkt är det viktigt att läsa igenom manualen och säkerhetsföreskrifter. På så sätt kan du komma igång snabbare och se till att du får en säker arbetsmiljö. Tveka inte med att kontakta oss om du har några frågor gällande våra produkter för arbetsmiljö och säkerhet.

8. Hur hanterar ni service och underhåll under hyresperioden?

Vi utför kontinuerligt service av alla våra skyddsprodukter för att de ska vara i toppskick för dig och fungera felfritt under hyresperioden. Skulle vi behöva serva en produkt under din hyresperiod byter vi ut den utan kostnad.

9. Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga för uthyrning och köp av skydd och arbetsmiljöprodukter?

Vi erbjuder faktura och kortköp som betalningsalternativ. Vid ordrar lagda på FLEX-avtalet erbjuder vi även samlingsfaktura där du faktureras två gånger i månaden under din hyresperiod.

10. Hur kan jag kontakta er för att få mer information eller boka skyddsprodukter?

På vår kontaktsida finns ett formulär som du kan fylla i för att komma i kontakt med oss. Annars är du alltid välkommen att ringa på 010–171 44 00 eller maila din fråga till kundservice@toolpal.se

Meny