• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt

El och värme

Behöver du elverk, elcentraler, belysning, kabel eller fläktar för att värma dig eller din arbetsplats? Här hittar du det du behöver. Stort sortiment av allt som har med el och värme att göra.

Ström ut till en avlägsen plats? Inga problem, du hittar både små och stora elverk – med hjul eller utan. Både huvudcentraler och undercentraler för att förse din arbetsplats med den el du behöver.

Här hittar du också belysningsmaster, arbetslampor och bojlampor bland annat. Alla belysningsmaster har LED-lampor, allt för att förlänga hållbarheten och vara så energieffektiva som möjligt.

Du finner även varmluftsfläktar och större aggregat för att kunna värma upp större ytor. Det är inte bara du själv som behöver värmas, för att kunna utföra vissa arbeten kan du behöva tina upp mark eller vatten. För det ändamålet finns det tjältinare, värmemattor, ångaggregat och doppvärmare till exempel.

Vanliga frågor och svar om el och värme

1. Vilka produkter inom el och värme erbjuder ni för uthyrning och försäljning?

Toolpal erbjuder alla produkter inom el och värme som du behöver till ditt projekt eller bygge. Allt som har med el, värme eller belysning att göra – bland annat elverk, belysningsmaster, arbetsbelysning eller tjältinare. Men även gasolvärmare och elcentraler.

2. Hur kan jag välja rätt el- eller värmelösningar för mitt projekt?

Det viktigaste att tänka på när du väljer vilka el- eller värmeprodukter du ska investera i är vilka behov just du har. Finns det ström framdraget så att du bara behöver en byggcentral för att fördela och säkra upp försörjningen? Eller kanske behövs ett elverk för att driva det du ska arbeta med? Vi hjälper dig gärna att klura ut vilken lösning som passar dig bäst, tveka inte att höra av dig!

3. Vilka är era priser för att hyra eller köpa el- och värmeprodukter?

Som inloggad ser du dina egna priser direkt på varje produkt. Du väljer vilken avtalstyp du vill ha och ser direkt vad ditt pris blir. 

4. Hur gör jag för att bli kund hos er?

Att bli kund hos oss är enkelt. Fyll bara i vår kundansökan och skicka in – så hjälper vi dig vidare! Utforska vårt breda utbud av elprodukter som; elcentraler, elverk och elkablar och värmeprodukter som exempelvis; tjältinare, värmemattor och gasolvärmare. 

5. Hur fungerar leverans och hämtning av el- och värmeprodukter?

Du väljer själv i varukorgen om du vill ha dina varor utkörda eller om du vill hämta varorna själv i en depå. Hämtning av el- och värmeprodukter kan du beställa via webben eller via telefon eller e-post.

6. Erbjuder ni utbildning eller support för att använda era el- och värmeprodukter?

Vi erbjuder alltid support till de el- och värmeprodukter vi hyr ut och säljer. ToolPal kan alltid svara på dina frågor kring produkterna som du använder från oss. Hör av dig på 010–171 44 00 eller mejla till kundservice@toolpal.se så hjälper vi dig.

7. Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder el- och värmeprodukter?

Det är alltid viktigt att läsa igenom manualen och säkerhetsföreskrifter innan du börjar bruka en maskin eller ett verktyg. Detta gör det enklare för dig att komma igång snabbare med din el- och värmeprodukt. Har du frågor kring säkerhet gällande el- och värmelösningar får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

8. Hur hanterar ni service och underhåll under hyresperioden?

Vi servar kontinuerligt alla våra maskiner för att de ska vara i toppskick för dig och fungera felfritt under hyresperioden. Skulle vi behöva serva en maskin under din hyresperiod byter vi ut den utan kostnad.

9. Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga för uthyrning och köp av el- och värmeprodukter?

När du hyr eller köper el- och värmeprodukter av Toolpal kan du välja att betala med faktura eller kort. Vid ordrar lagda på FLEX-avtalet erbjuder vi även samlingsfaktura där du faktureras två gånger i månaden under din hyresperiod.

10. Hur kan jag kontakta er för att få mer information eller boka?

Du kan alltid gå till vår kontaktsida och hitta all info där. Annars är du alltid välkommen att ringa på 010–171 44 00 eller maila din fråga till kundservice@toolpal.se

Meny