• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt

Fordon

Vilket behov du än har, har vi fordonen och släpkärrorna, som krävs. Vältar, kompaktlastare, grävmaskiner, lastmaskiner och hjullastare och några av de fordon som erbjuds. Även tillbehör så som skopor, ytfräsar, bilhammare och lyftsaxar finns att tillgå, allt beroende på vad just du vill och behöver göra.

Om du behöver Saxlift, skylift, pelarliftar eller bygghissar kan vi självklart ordna det. Om du vill hyra någon av dessa produkter eller någon annan typ av lift är det bara att kontakta oss och berätta vad du vill hyra, så återkopplar vi så snart vi kan och hjälper dig med din hyra.

Det finns även truckar och pallyftar för att klara de lyften som är lite för tunga för dig och kollegorna.

Vanliga frågor och svar om fordon

1. Vilka typer av fordon och tillbehör erbjuder ni för uthyrning och försäljning?

ToolPal har ett brett sortiment med anläggningsmaskiner för uthyrning såsom grävmaskiner, hjullastare, lastmaskiner och kompaktlastare. Till det har vi även passande tillbehör såsom skopor och lyftsaxar men även större hjälpmedel som släpkärror och liftar. Om du inte hittar ett fordon du söker är du välkommen att kontakta oss så kan vi säkert lösa ditt behov.

2. Hur kan jag välja rätt fordon för mitt projekt?

Vilket fordon som passar just ditt projekt beror på vilka behov du har. I produktbeskrivningen hittar du produktens egenskaper och en teknisk specifikation. Vissa maskiner som saxliftar, skyliftar, pelarliftar och bygghissar behöver du kontakta oss för att hyra, oavsett vad är vi alltid redo att hjälpa dig lista ut vilket fordon som passar just dig.

3. Vilka är era priser för att hyra eller köpa fordon och tillbehör?

Som inloggad ser du dina egna priser direkt på varje produkt. Du väljer vilken avtalstyp du vill ha och ser direkt vad ditt pris blir. Smidigt, eller hur?

4. Hur gör jag för att bli kund hos er?

Hos oss är det enkelt att bli kund. Fyll bara i vår kundansökan och skicka in – så hjälper vi dig vidare! Utforska vårt breda utbud av fordon som; vältar, hjullastare och grävmaskiner och våra tillbehör som; ytfräsar och lyftsaxar.

5. Hur fungerar leverans och hämtning av fordon?

Du väljer själv i varukorgen om du vill ha dina varor utkörda eller om du vill hämta varorna själv i en depå. Hämtning av maskiner och tillbehör kan du beställa via webben eller via telefon eller e-post.

6. Erbjuder ni utbildning eller support för att använda era fordon och maskiner?

Vi erbjuder alltid support till de anläggningsmaskiner vi hyr ut och säljer. ToolPal kan alltid svara på dina frågor kring produkterna som du använder från oss. Hör av dig på 010–171 44 00 eller mejla till kundservice@toolpal.se så hjälper vi dig.

7. Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder era fordon och maskiner?

Innan du börjar bruka ett fordon eller en maskin är det viktigt att läsa igenom manualen och säkerhetsföreskrifterna. På så sätt kan du komma igång snabbare med din produkt. Har du frågor kring säkerhet gällande våra fordon får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

8. Hur hanterar ni service och underhåll under hyresperioden?

Vi utför kontinuerligt service på alla våra fordon för att de ska vara i toppskick för dig och fungera felfritt under hyresperioden. Skulle vi behöva serva ett fordon under din hyresperiod byter vi ut den utan kostnad.

9. Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga för uthyrning och köp av fordon och tillbehör?

Vi erbjuder faktura och kortköp som betalningsalternativ. Vid ordrar lagda på FLEX-avtalet erbjuder vi även samlingsfaktura där du faktureras två gånger i månaden under din hyresperiod.

10. Hur kan jag kontakta er för att få mer information eller boka fordon?

På vår kontaktsida finns ett formulär som du kan fylla i för att komma i kontakt med oss. Annars är du alltid välkommen att ringa på 010–171 44 00 eller maila din fråga till kundservice@toolpal.se

 

 

Meny