• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Markörfärg

Spray Master Master Marker ECO Solid

  • Snabbtorkande
  • Miljövänlig drivgas
  • Solid färg

Mer Information

Master Marker ECO Solid är en snabbtorkande markörfärg. Den passar till grus, asfalt, gräs, betong, trä och många andra. Den har en miljövänlig drivgas.

Spray Master Master Marker ECO Solid är en snabbtorkande märkspray som kan användas på underlag såsom asfalt, trä, betong, gräs, grus m.m. vid gräv & anläggningsarbeten, märkning för håltagning, vägginfästningar, mm.

Produktens påverkan på hälsa och miljö är minimal varför den är särskilt lämpad att användas i känsliga miljöer. Master Marker Eco är en helt nyutvecklad och Svensktillverkad produkt med mycket god miljö-, och hälsoprofil för entreprenörer inom Bygg-, El/Tele-, VA-, Väg och Anläggning.

Marker Eco är en etylalkoholbaserad snabbtorkande märkspray helt utan konventionella lättflyktiga lösningsmedel. Den konventionella drivgasen är helt ersatt med bio-dimetyleter (Grön DME) som har sitt ursprung i förnyelsebara råvaror vilket leder till en betydande lägre miljöpåverkan än traditionell drivgas då det inte bildas något nettoutsläpp av växthusgaser. Alkoholen är dessutom en fermenterad produkt och av det förnyelsebara slaget. Detta sammantaget gör produkten till ett mycket bra val ur hälso- och miljöaspekt.

Drivgasen i denna produkt klassas som förnyelsebar genom massbalansprincipen. Det innebär att motsvarande mängd drivgas i denna produkt har framställts av förnyelsebar råvara. Jämfört med drivgas av fossilt ursprung ger det en CO2-reduktion från drivgasframställningen med 40-90%.

Teknisk spec

Varumärke Spray Master
Modell Master Marker ECO Solid
Diameter (mm) 65
Höjd (mm) 240
Tillv. art. nummer 62003
Volym (l) 1
Vikt (g) 0,517

Manualer & dokument

Sakerhetsdatablad-Spray-Master-Master-Marker-ECO-Markorfarg.pdf öppna i ny flik

Meny