• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Ficklampa

Ledlenser P6 Core

  • Räckvidd: 60/200 m
  • Ljusflöde: 300 lumen
  • Brinntid: 3,5-25 timmar

Mer Information

Liten och solid ficklampa från Ledlenser med 300 lumen ljusflöde, IP54-klassning och ställbart fokusläge. Stryktålig, driftsäker och smidig.

Lys upp din vardag och känn dig trygg med Ledlenser P6 Core – en kraftfull och pålitlig ficklampa som är redo när du behöver den som mest. Med ett imponerande ljusflöde på 300 lumen är denna robusta ficklampa perfekt för taktiska tillämpningar som polis- och säkerhetstjänster. Den har en ändkappsbrytare, damm- och vattenskydd samt optimerade ljuslägen för både nära och långsiktig sikt. Det patenterade Advanced Focus System gör det möjligt att fokusera med en hand och ger enastående ljuskvalitet.

Ledlenser P6 Core är konstruerad för att möta kraven för tuffa situationer och är utrustad med två olika ljuslägen för ökad mångsidighet. Strömbrytaren på änden av lampan ger enkel och bekväm kontroll över alla funktioner. Med en praktisk handledsrem och en funktionell bältesklämma, som även fungerar som rullskydd, är denna ficklampa enkel att bära med sig överallt.

Ficklampan drivs av tre alkaliska AAA-batterier (ingår) och kan även använda uppladdningsbara NiMH-batterier för en mer hållbar och kostnadseffektiv energikälla. Med en längd på 123 mm och en vikt på endast 130 g inklusive batterier är P6 Core smidig och enkel att hantera.

Teknisk spec

Varumärke Ledlenser
IP Klass IP54
Ljuskälla LED
Ljusflöde (Lumen) 300
Modell P6 Core
Transport Får plats i bil
Användningstid per laddning (h) 30

Meny