• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Granulat

Indusafe Safesorb Ultra

  • Funkar både inne och ute
  • Halksäker
  • Passar alla typer av vätskor

Mer Information

Snabb absorption på hårda och fasta arbetsytor.

Indusafe Safesorb Ultra granulat är speciellt utformat för att snabbt och effektivt absorbera olika typer av spill. Det är en pålitlig och mångsidig lösning som erbjuder enastående förmåga att ta upp och kontrollera oljor, kemikalier och andra vätskor på ett säkert sätt.

Det främsta kännetecknet hos Indusafe Safesorb Ultra granulat är dess imponerande absorptionskapacitet. De fina granulaten är tillverkade av högkvalitativt material som har utformats för att suga upp vätskor snabbt och effektivt. Oavsett om det är oljor, kemikalier eller vatten, kan detta granulat absorbera och hålla fast vätskorna för att förhindra spridning och minska risken för olyckor och skador.

Här är några av de mest framstående fördelarna:

- Snabb absorption: Safesorb Ultra har en snabb absorptionstakt, vilket gör det effektivt för att snabbt ta hand om spill och läckage på arbetsplatsen.

- Användbarhet inomhus och utomhus: Detta granulat kan användas både inomhus och utomhus, vilket ger det en stor flexibilitet och gör det till ett användbart verktyg på en mängd olika arbetsplatser.

- Hållbarhet vid mättnad: Safesorb Ultra behåller sin hårdhet även när det är mättat med vätska. Detta innebär att det inte blir halkigt, vilket bidrar till att öka säkerheten på arbetsplatsen.

- Användbart för alla typer av vätskor: Oavsett vilken typ av vätska du behöver absorbera, kan Safesorb Ultra hantera det. Detta gör det till ett mångsidigt verktyg för att hantera en mängd olika spill och läckage.

- Optimal granulatstorlek: Med en granulatstorlek på 0,5-1,0 mm, är Safesorb Ultra utformat för att effektivt absorbera vätskor utan att bli klumpigt eller svårt att hantera.

- Miljövänligt: Det är tillverkat av naturliga och återvinningsbara material som inte utgör någon skadlig påverkan på miljön. Detta gör att det kan hanteras och avyttras på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Dessa fördelar gör Safesorb Ultra till ett starkt val för alla som söker en effektiv, säker och mångsidig lösning för att hantera vätskespill på arbetsplatsen.

Teknisk spec

Varumärke Indusafe
Modell Safesorb Ultra
Tillv. art. nummer 202-SP10

Manualer & dokument

Produktblad-Indusafe-Safesorb-Ultra-Granulat.pdf öppna i ny flik
Sakerhetsdatablad-Indusafe-Safesorb-Ultra-Granulat.pdf öppna i ny flik

Meny