• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Avfuktare

El-Björn AD 450E

  • Lämplig för utrymmen upp till 450m3
  • Effekt på 6500W
  • Enkel att transportera

Mer Information

För dig som arbetar inom bygg- och uthyrningsbranschen eller behöver hantera vattenskador är AD 450E den ultimata lösningen. Dess robusta och tåliga design är skapad för att klara av de mest utmanande uppgifterna.

El-Björn AD 450E är en avfuktare som använder avancerad kondenseringsteknik för att säkerställa en jämn och effektiv avfuktning. Kondensvattnet samlas smidigt i behållaren, och du kan enkelt ställa in maskinen via den användarvänliga displayen. Dessutom är den utrustad med en inbyggd hygrostat för att säkerställa rätt luftfuktighet.

Transporten är bekväm med den medföljande transportbågen, och AD 450E är idealisk för utrymmen upp till 450 kubikmeter. Den uppfyller även F-gasförordningens direktiv från 2020, vilket betyder att den är både effektiv och miljövänlig.

Avfuktaren erbjuder en rad avancerade funktioner som gör den till det bästa valet för dina behov. Det robusta chassit är skyddat av transportbågen och ger extra hållbarhet samt enkel förflyttning.

För att förbättra avfuktningseffektiviteten har den en kraftfull rotationskompressor och en fläkt som kontinuerligt cirkulerar luften. Kondensorn och förångaren är tillverkade med högkvalitativa kopparrör och aluminiumlameller för att säkerställa en smidig avfuktningsprocess.

För att garantera långvarig prestanda är avfuktaren utrustad med ett filter som skyddar kondensorn. Den har också automatisk hetgasavfrostning för att undvika påfrysning.

En praktisk funktion är möjligheten att stapla upp till fyra maskiner, vilket sparar värdefullt utrymme. Det stora uppsamlingskärlet med en kapacitet på 7 liter är utrustat med överfyllnadsskydd och kan enkelt anslutas till avlopp med en slang.

För att anpassa avfuktningen efter dina behov är en justerbar hygrostat, och en tvåstegsfläkt som säkerställer optimal luftcirkulation inbyggd. Hygrostaten visar luftfuktigheten i realtid och behåller din inställda nivå även vid strömavbrott.

Med en inbyggd timräknare och energiräknare kan du enkelt övervaka användningen. Med AD 450E kan du vara trygg med att din önskade luftfuktighet alltid upprätthålls, oavsett situationen.

Teknisk spec

Luftflöde (m³/h) 600
Varumärke El-Björn
Kabellängd (m) 5
Kylmedium R454c
Avfuktningskapacitet (l/h) 1,4
IP Klass IPX4
Tillverkare El-Björn
Modell AD 450E
Effekt (W) 650
Personlig skyddsutrustning Hörselskydd
Ljudtrycksnivå dB(A) 51
Transport Får plats i bil
Spänning (V) 230V
Vattentanksvolym (l) 7

Manualer & dokument

Bruksanvisning-El-Björn-AD-200S-Avfuktare.pdf öppna i ny flik

Meny