• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Gasolvärmare

Kinlux 15 kW

  • 30 kW effekt
  • Kompakt och flexibel
  • Klarar 650 m3/h

Mer Information

Gasolvärmare från Kinlux på 15 kW för en smidig och portabel värmelösning när du behöver värma din byggarbetsplats, tält eller verkstad.

Skapa en trivsam arbetsmiljö med Kinlux 15 kW, din pålitliga följeslagare för effektiv portabel uppvärmning. Denna smarta och kompakta gasolvärmare är utrustad med avancerad elektronisk tändning och drivs enkelt med propangas, vilket gör den idealisk för olika användningsområden.

Med en kraftfull maxeffekt på 15 kW ger Kinlux pålitlig värme för byggarbetsplatser, verkstäder, gårdsbyggnader och andra utomhusområden. Säkerhet är högsta prioritet med överhettningsskydd och tippskydd, vilket skapar en trygg användarupplevelse.

Det starka syreförsörjningsmunstycket säkerställer en fullständig förbränning, vilket inte bara ökar effektiviteten utan också minskar bränsleförbrukningen till 1,09 kg/tim. Kinlux 15 kW är en flexibel lösning med IPX4-klassificering, designad för att klara olika väderförhållanden. Levereras komplett med slang och adapter för enkel installation.

Med sina smidiga dimensioner (520x220x340 mm) och en vikt på endast 4,0 kg är Kinlux enkel att transportera och använda var som helst.

Teknisk spec

Luftflöde (㎥/h) 320
Varumärke Kinlux
Bränsleförbrukning (kg/h) 1,09
Värmeeffekt (kW) 15
IP Klass IPX4
Modell 15 kW
Effekt (W) 15000
Personlig skyddsutrustning Handskar
Transport Får plats i bil
Spänning (V) 230V

Meny