• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Gasolvärmare

Kinlux 30 kW

  • 30 kW effekt
  • Kompakt och flexibel
  • Klarar 650 m3/h

Mer Information

Gasolvärmare från Kinlux på 30 kW för uppvärmning av byggarbetsplatser, lador, fabriker och verkstäder. IPX4-klassad och smidig att koppla in och flytta runt.

Med Kinlux 30 kW kan du skapa ett varmt och bekvämt arbetsklimat överallt. Det är en pålitliga följeslagare för effektiv uppvärmning. Denna portabla gasolvärmare är utrustad med avancerad elektronisk tändning och drivs smidigt med propangas, vilket gör den idealisk för många olika användningsområden.

Med en imponerande maxeffekt på 30 kW ger Kinlux kraftfull och pålitlig värme för byggarbetsplatser, verkstads- och gårdsbyggnader, sportevenemang, lador och fabriker. Säkerheten är av högsta prioritet med överhettningsskydd och tippskydd, vilket ger dig lugn under användning.

Det starka syreförsörjningsmunstycket säkerställer en fullständig förbränning, vilket ökar effektiviteten och minskar bränsleförbrukningen till 2,18 kg/tim. Kinlux 30 kW är en flexibel lösning med en IPX4-klassificering för att klara olika väderförhållanden och levereras komplett med slang och adapter för enkel installation.

Med sina kompakta dimensioner (590x235x380 mm) och en vikt på endast 5,6 kg är Kinlux enkel att transportera och använda var som helst. Värm enkelt upp dig själv och ditt arbetsområde med Kinlux 30 kW!

Teknisk spec

Luftflöde (㎥/h) 560
Varumärke Kinlux
Bränsleförbrukning (kg/h) 2,18
Värmeeffekt (kW) 30
IP Klass IPX4
Modell 30 kW
Effekt (W) 30000
Personlig skyddsutrustning Handskar
Transport Får plats i bil

Meny