• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Omrörare

Hilti NMX 6-22

  • Batteridriven – slipp kablar!
  • 52 Nm vridmoment
  • Stark och lättkörd

Mer Information

Omrörare från Hilti med batteridriven bortslös motor som både är stark och effektiv. Den har vridmoment på 52 Nm, jobbar upp till 600 rpm och har variabel hastighetskontroll.

Hilti NMX 6-22 är en batteridriven brukblandare som gör betongblandning till en lek. Med sin imponerande borstlösa motor och Nuron-plattformen är detta verktyg konstruerat för att ge dig smidiga och effektiva blandningsresultat varje gång.

Hilti NMX 6-22 är utrustad med dubbla handtag och ett högt vridmoment, vilket gör det enkelt att hantera och effektivt blanda betong, murbruk och andra byggmaterial. Den variabla avtryckaren och tre hastighetsinställningar ger dig fullständig kontroll över blandningsprocessen, vilket säkerställer en enhetlig blandning varje gång.

Säkra arbetsplatser är en prioritet och med Hilti NMX 6-22 behöver du inte längre bekymra dig för eftersläpande kablar. Den batteridrivna funktionen ger dig frihet att arbeta utan begränsningar, och den inbyggda säkerhetsbrytaren förhindrar oavsiktlig aktivering. Denna brukblandare är perfekt för upp till 40 liters hinkar och den orkar med en skoveldiameter på upp till 120 mm. Med den kraftfulla borstlösa motorn är den redo att ta sig an dina blandningarbeten med lätthet.

Uppgradera din byggupplevelse med Hilti NMX 6-22 och dra nytta av den senaste teknologin på Nuron Li-ion-plattformen. Batterier med längre drifttid och tillförlitliga tjänster håller dig produktiv och säkerställer att ditt verktyg är redo för dagens och morgondagens utmaningar.

Teknisk spec

Varumärke Hilti
Modell NMX 6-22
Varvtal obelastad (rpm) 600
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Transport Får plats i bil
Spänning (V) 230V

Meny