• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Borrhammare

Dewalt DCH273NT

  • Lätt men kraftfull
  • Låga vibrationsvärden
  • Kraftfull med 4600 slag/min

Mer Information

Borrhammare från Dewalt med batteridrift. Kompakt, stark och kan jobba länge. Den klarar av 1100 rpm och 4600 slag/min – en kraftig och lätt maskin.

Gör ditt arbete enklare med Dewalt DCH273, den kolborstfria borrhammaren som levererar imponerande prestanda och många möjligheter. Med 2.1 joule slagenergi och kapacitet att borra upp till 24 mm i betong tar den sig an olika applikationer snabbare än tidigare modeller. Som en del av Dewalts Perform & Protect-sortiment är den designad med anti-rotationskontroll och låga vibrationsnivåer på 6,6 m/s², vilket gör att du kan arbeta längre utan onödig trötthet.

Dewalt DCH273 är idealisk för att borra ankare och fästa hål i betong, tegel och murverk med en kapacitet från 4 mm till 24 mm. Den är utrustad med ett ljust vitt LED-ljus för ökad synlighet och har en elektronisk koppling som ger genomgående höga vridmoment och bättre hållbarhet. Rotation stop mode möjliggör lättare mejsling i kakel och gips, medan borrfunktionen i trä och metall ger ökad flexibilitet.

Komplett med kolborstfri motor och SDS-plus fäste, är DCH273 en kompakt och lätt borrhammare som tar ditt arbete till nästa nivå. Hyr din Dewalt DCH273 idag för att uppleva överlägsen prestanda och tillförlitlighet på arbetsplatsen.

Teknisk spec

Batterifäste Slide
Batterispänning 18V
Varumärke Dewalt
Kapacitet i betong (mm) 24
Kapacitet i stål (mm) 13
Kapacitet i trä (mm) 26
Verktygsfäste SDS-plus
Slagenergi (Joule) 2,1
Slagtal obelastad (/min) 4600
Modell DCH273NT
Varvtal obelastad (rpm) 1100
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Urkopplingsbart slag Ja
Transport Får plats i bil
Vibrationsnivå (m/s²) 6,6

Meny