• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Betongspårfräs

HiKOKI CM5MA

  • 1900W effekt
  • Skärdjup 40 mm
  • Skärbredd 35 mm

Mer Information

HiKOKI CM5MA är en pålitlig betongspårfräs med en kraftfull 1.900W-motor. Bekväm vid både vertikala och horisontella arbeten, den har aluminiumdelar för lång livslängd. Med skärdjup på 40 mm och skärbredd upp till 35 mm möjliggör den mångsidigt arbete.

Skapa perfekta spår i betong och andra hårda material med HiKOKI CM5MA, den kraftfulla betongspårfräsen med en kraftfull 1.900W-motor. Vår betongspårfräs är utformad för att vara bekväm vid både vertikala och horisontella arbeten, och dess robusta aluminiumdelar garanterar lång livslängd. HiKOKI CM5MA är utrustad med optimal sikt på markeringslinjen och stora asymmetriska handtag för bekväm hantering i olika arbetspositioner. Den effektiva och kraftfulla 1.900W-motorn med konstant varvtal ger pålitlig prestanda vid varje användning.

Säkerhet är vår prioritet, och därför har HiKOKI CM5MA elektronisk mjukstart och återstartsskydd för att säkerställa säker användning. Dessutom är den utrustad med dammutsugsanslutning för en mer dammfri arbetsmiljö, vilket skapar en hälsosam och trivsam arbetsplats.

Med en imponerande skärdjup på 40 mm och skärbredd upp till 35 mm ger HiKOKI CM5MA möjlighet till många olika applikationer. Den är perfekt för spårfräsning i betong, kakel, sten, tegel eller skiffer för infälld dragning av kablar och tomrör. Hyr en HiKOKI CM5MA för effektivitet, pålitlighet och långvarig prestanda.

Teknisk spec

Varumärke HiKOKI
Max skärdjup (mm) 40
Skärbredd (mm) 35
Skivdiameter (⌀ mm) 125
Modell CM5MA
Effekt (W) 1900
Varvtal obelastad (rpm) 5000
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Ljudeffekt dB(A) 111,3
Ljudtrycksnivå dB(A) 100,3
Vibrationsnivå (m/s²) 5,5
Spänning (V) 230V

Meny