• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Multiverktyg

HiKOKI CV18DA

  • Extremt tyst
  • Låg vibrationsnivå
  • Effektiv och stark

Mer Information

HiKOKI CV18DA är idealisk för anpassning, kapning, putsning, slipning, polering och fräsning i olika material. Perfekt för interiörarbeten, reparation och underhåll.

HiKOKI CV18DA är en kompakt och lätt maskin – ett kraftpaket med en stark, kolborstfri motor som ger hög avverkningskapacitet. Den är utformad för att hålla arbetsplatserna säkra med låga ljud- och vibrationsnivåer, samtidigt som den levererar imponerande prestanda.

Det uppdaterade OIS12 verktygsfästet gör verktygsbyten snabba och verktygsfria, medan den ergonomiska designen och det glidsäkra greppet säkerställer komfort under långa arbetspass. CV18DA är anpassningsbar med steglöst variabelt varvtal för materialanpassat arbete och konstant hastighet under belastning.

Den har en batteriindikator och snabb laddning på endast 30 minuter. CV18DA är redo att möta dina krav för anpassning, kapning, putsning, slipning, polering och fräsning i olika material. Perfekt för interiörarbeten, reparation och underhåll, och en pålitlig följeslagare för fordons- och modellbyggnadsunderhåll. Upplev kompakthet, kraft och precision i ett enda verktyg – beställ din CV18DA för en förbättrad arbetsupplevelse idag.

Teknisk spec

Batterifäste Slide
Batterispänning 18V
Varumärke HiKOKI
Verktygsfäste OIS12
Modell CV18DA
Pendelvinkel (grader °) 3,6
Pendelhastighet obelastad (/min) 20000
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Ljudeffekt dB(A) 80
Ljudtrycksnivå dB(A) 72
Vibrationsnivå (m/s²) 3,5

Meny