• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Multiverktyg

Hilti SMT 6-22

  • Batteridrift – slipp sladdar
  • Snabbfäste för blad
  • 20 000 opm

Mer Information

Hilti SMT 6-22 är det perfekta verktyget för dig. Med dess imponerande funktioner och mångsidighet är detta multiverktyg din bästa vän på arbetsplatsen.

Kraftfullt och Praktiskt: Hilti SMT 6-22 är ett batteridrivet multiverktyg som är utrustat med StarlockMax-fäste och har en imponerande oscillationsvinkel på 4°. Oavsett om du arbetar med gipsvägg, trä, murbruk, färg, eller till och med metall, så kommer detta verktyg att hantera det med lätthet.

Ljudnivå: Med en A-viktad emissionsljudtrycknivå på endast 76 dB (A), kommer du att kunna arbeta effektivt och bekvämt utan att störa dig själv eller andra på arbetsplatsen. Dess vibrationsvärde (3D) för kapning av brädor (ah, B) är endast 2.5 m/s², vilket garanterar minimala vibrationer och ökad precision.

Enkel Bladbyte: Detta multiverktyg är utrustat med snabbfäste kompatibelt med Starlock Max, vilket gör det enkelt och säkert att byta sågblad när du är på språng. Vi erbjuder också ett stort sortiment av sågblad som täcker de mest förekommande tillämpningarna på en arbetsplats.

Längre Livslängd: Med sin borstlösa motor är Hilti SMT 6-22 konstruerad för att hålla längre och leverera bättre prestanda. Detta innebär att du kan lita på detta verktyg för dina projekt under lång tid framöver.

Mångsidig Användning: Oavsett om du behöver utföra instickssågning och kapning i trä och gips, kapning av metall- och PVC-rör, eller renoveringsarbete såsom borttagning av kakel, puts, spik, lim och färg, är Hilti SMT 6-22 redo för uppgiften. Den kan även avverka och slipa trä, huvudsakligen för trimning och små justeringar.

Lita på Hilti SMT 6-22 för att göra ditt arbete mer effektivt och bekvämt. Beställ ditt eget exemplar idag och upplev kraften och mångsidigheten hos detta fantastiska multiverktyg.

Teknisk spec

Batterifäste Slide
Batterispänning 22V
Varumärke Hilti
Modell SMT 6-22
Pendelvinkel (grader °) 4
Pendelhastighet obelastad (/min) 20000
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Ljudeffekt dB(A) 87
Ljudtrycksnivå dB(A) 76
Transport Får plats i bil
Vibrationsnivå (m/s²) 2,5

Meny