• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Cirkelsåg

Hilti SC 6WL-22

  • Batteridriven och effektiv
  • 60 mm kapdjup
  • Lång batteritid

Mer Information

Cirkelsåg från Hilti med sågklinga på ø165 mm, kapdjup på 60 mm och en kraftfull motor. Batteridriven, kompakt och smidig – för alla typer av sågningar.

Hilti SC 6WL-22 är den kraftfulla och lätta sågen som tar träbearbetning till nya höjder. Med längre batteritid, snabbare kaphastighet och förbättrad dammavskiljning är detta verktyg en pålitlig partner för alla dina kapningsbehov.

Den borstlösa motorn ger inte bara längre batteritid utan också ökad kaphastighet, vilket ökar produktiviteten per laddning. Med kapdjup upp till 60 mm täcker SC 6WL-22 de flesta arbetsuppgifter, och den ergonomiska designen säkerställer effektiva och exakta kapsnitt.

Hilti SC 6WL-22 är perfekt för kapning av formpaneler, OSB, plywood, spånskivor, plast, träblock och balkar. Den klarar snabba, raka kapningar ned till 60 mm djup i trä och andra skivor och är idealisk för montage inomhus, inklusive kapning av gipsskivor, MDF och HDF. Dessutom är den perfekt för renskärning av trä och skivor samt för längsskärning och vinkelskärning med geringssnitt.

Investera i ett verktyg som ger effektiva och noggranna resultat, samtidigt som du minimerar exponeringen för farligt fint damm. Hyr din Hiltisåg idag och få en såg för kapning med ökad precision och bekvämlighet.

Teknisk spec

Batterifäste Slide
Batterispänning 22V
Klingdiameter (mm) 165
Varumärke Hilti
Kapdjup v/45° (mm) 40
Kapdjup v/90° (mm) 60
Max geringsvinkel (grader °) 50
Modell SC 6WL-22
Varvtal obelastad (rpm) 4500
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Ljudtrycksnivå dB(A) 96
Transport Får plats i bil

Meny