• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Borrskruvdragare

HiKOKI DS18DE

  • Mindre maskinkropp
  • Liten och stark
  • Lätt och tålig

Mer Information

HiKOKI DS18DE är det perfekta valet för dina projekt. Med en kompakt design, imponerande funktioner och ergonomiskt grepp tar denna maskin ditt arbete till nästa nivå.

HiKOKI DS18DE är utformad med en kort maskinkropp och enastående balans, vilket gör den idealisk för arbete i trånga och otillgängliga utrymmen. Den kompakta designen ger dig full kontroll och möjlighet att utföra arbete på platser där andra maskiner kanske inte når.

Med högt varvtal och imponerande moment levererar HiKOKI DS18DE effektivitet i varje arbetsmoment. Oavsett om det är åtdragning eller lossning av träskruvar, maskinskruvar eller borrning i olika material som trä, stål eller aluminium, så klarar denna maskin av uppgiften med lätthet.

Batteriet med inbyggd indikator håller dig informerad om batterinivån, vilket gör att du alltid är redo för arbete. Den integrerade LED-belysningen ger dig också extra synlighet och precision, särskilt i dunkla arbetsmiljöer.

Den kolborstfria motorn ger inte bara längre driftstid per laddning och längre livslängd, utan kräver också minimalt underhåll. HiKOKI DS18DE är utrustad med en säkerhetsfunktion mot "Kick back," vilket ger dig trygghet och kontroll över maskinen under arbete.

Teknisk spec

Batterifäste Slide
Batterispänning 18V
Varumärke HiKOKI
Kapacitet i stål (mm) 13
Max chuckvidd (mm) 13
Kapacitet i trä (mm) 52
Max moment (Nm) 70
Modell DS18DE
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Kapacitet maskinskruv (mm) 6
Kapacitet träskruv (mm) 10
Ljudeffekt dB(A) 88,8
Ljudtrycksnivå dB(A) 77,8
Vibrationsnivå (m/s²) 2,6

Meny