• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Planlaser

Bosch GSL 2

  • Kontrollerar ojämnheter i golvet
  • Enkel att ställa in och använda
  • Med fjärrkontroll och 360° vridbart huvud

Mer Information

Ytskitslaser från Bosch som snabbt kontrollerar hur plan en golvyta är. Den är enkel att ställa in och mycket exakt. Drivs av batteri och kommer med fjärrkontroll.

Bosch GSL 2 är en proffsig ytskitslaser som snabbt kontrollerar hur plan en golvyta är. Den är enkel att ställa in och mycket exakt. Drivs av batteri och kommer med fjärrkontroll.

Lasern genererar två laserlinjer som på ett avstånd om ca 50 cm blir synliga på ytan framför instrumentet. Linjerna måste vid denna referenspunkt sammanfalla med varandra. Vrid höjdjusteringsratten på instrumentets baksida medurs eller moturs tills båda laserlinjerna vid referenspunkten sammanfaller och endast blir en synlig linje. Laserlinjerna gör att du kan se ojämnheter på golvet med ett ögonkast. Två laserlinjer visar omedelbart om det finns fördjupningar eller upphöjningar på golvet.

Bosch GSL 2 är mycket lätt att använda då den även har automatisk nivellering. Allt du behöver göra är att observera laserlinjerna och markera eventuella avvikelser på ytan. Med hjälp av fjärrkontrollen kan denna observation göras från olika positioner i rummet. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du rotera laserhuvudet i 360°. Den medföljande måltavlan används vid de markerade positionerna. Måltavlan visar om avvikelserna är fördjupningar eller förhöjningar och hur stor höjdskillnaden är från referenspunkten.

Teknisk spec

Laserdiod (nm) 635
Batterifäste Instick
Batterityp AA
Batterispänning 10,8V
Varumärke Bosch
Noggrannhet (± mm) 0,3
Modell GSL 2
Räckvidd (m) 10
Räckvidd med mottagare (m) 20
Personlig skyddsutrustning Skyddsglasögon
Självnivellering (± °) 4

Meny