• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Lövblås

HiKOKI RB36DA

  • Elektronisk steglös variabel brytare
  • 4 hastigheter + turboeffekt
  • Låg vikt och gummerat komfortabelt grepp

Mer Information

RB36DA är ett batteridrivet 36V blåsaggreggat med luftvolym upp till 800m3/timme. Det är perfekt för renblåsning av löv, grus, skräp och lätt snö. Den är också lämplig för renhållning av mindre ytor såsom gångar, rabatter, buskar och uteplatser.

Letar du efter en kraftfullt och användarvänligt lövblås för att hålla din trädgård ren och snygg? Då har vi det perfekta valet för dig – HiKOKI RB36DA. Med denna handburna lövblås får du en mängd fantastiska funktioner som gör trädgårdsarbetet till en enkel och trevlig upplevelse.

Lövblåsen RB36DA är utrustad med hög blåskapacitet och en elektronisk steglös variabel brytare som ger dig full kontroll över blåskraften. Med 4 olika hastighetslägen och en turboeffekt kan du anpassa blåsaggregatets prestanda efter dina behov. Oavsett om det är löv, grus, skräp eller lätt snö, så klarar den av att hålla din trädgård ren och snygg.

HiKOKI RB36DA är inte bara kraftfull, utan den har också en låg vikt och ett gummerat komfortabelt grepp. Det gör det enkelt och bekvämt att använda under längre perioder, och du behöver inte oroa dig för trötta armar.

Med MULTIVOLT-batteriet får du en 36V maskin i samma kompakta storlek som en 18V. Det betyder att du får en kraftfull maskin med låg vikt, bra ergonomi och smidighet. Du kan glömma behovet av nätdrivet och njuta av en trådlös vardag.

Teknisk spec

Luftflöde (㎥/h) 800
Lufthastighet (m/s) 53
Batterifäste Slide
Batterispänning 36V
Varumärke HiKOKI
Modell RB36DA
Varvtal obelastad (rpm) 24000
Personlig skyddsutrustning Hörselskydd
Ljudeffekt dB(A) 93
Ljudtrycksnivå dB(A) 81

Meny