• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Stolpdrivare

Thrall DPD-120

  • För stolpar upp till 120 mm
  • Stark 4-taktsmotor
  • Helt portabel

Mer Information

Stolpdrivare som är idealisk för stolpar upp till 120 mm i diameter. Den är robust, portabel och lätthanterlig, med högkvalitativa växlar som ger lång livslängd. Inget behov av el eller kompressor gör den helt portabel.

Thrall stolpdrivare DPD-120 är det perfekta valet för dig som behöver en pålitlig och kraftfull maskin för att sätta ner stolpar med upp till 120 mm i diameter. Den är utrustad med en stark 4-taktsmotor.

Funktioner: – Perfekt för stolpar upp till 120 mm i diameter. – En robust stolpmaskin som passar professionella användare. – Portabelt alternativ till mindre grävmaskiner för stolpar, lätt att bära och använda. – Högkvalitativa växlar som inte slits ut snabbt. – Inget behov av elektricitet eller kompressor, helt portabel. – Utrustad med dämpningsfjädrar och gummihandtag för att minska vibrationer under användning. – Lättviktig med en vikt på 25,2 kg, lättare än de flesta stolpmaskiner med stor kapacitet. – Levereras i en praktisk bärbar låda.

Thrall stolpmaskin DPD-120 är speciellt utformad för professionella marknader. Dess snabba hastighet och kraftfulla prestanda gör den idealisk för användning inom områden som stängselbygge, jordbruk, vingårdar, landskapsarbete och konstruktion. Den kan hantera stolpar av alla former med en diameter upp till 120 mm. Med DPD-120 får du en pålitlig maskin för dina stolpningsbehov.

Teknisk spec

Varumärke Thrall
Drivmedel Blyfri eller alkylatbensin
Bränsletankvolym (l) 0,58
Modell DPD-120
Effekt (W) 1000
Varvtal obelastad (rpm) 6500
Personlig skyddsutrustning Hörselskydd
Djup (mm) 325
Höjd (mm) 830
Vikt (g) 22700
Bredd (mm) 290

Meny