• Snabb leverans
  • Proffsverktyg
  • Prisvärt
Exoskelett

Hilti EXO-S

  • Avlastar axlar och armar
  • Stöd med bibehållen rörlighet
  • Anpassningsbar

Mer Information

Skapa en säkrare och mer bekväm arbetsmiljö för ditt team med Hilti EXO-S exoskelett för byggarbete. Med fokus på användarvänlig design och praktiska funktioner är detta exoskelett en oumbärlig partner för alla som utför arbete ovanför huvudet.

EXO-S är utformat för att minska belastningen på arbetares axlar och nacke, vilket resulterar i mindre fysisk utmattning. Detta skapar inte bara en säkrare arbetsmiljö utan bidrar även till arbetslagets välbefinnande.

Hiltis exoskelettteknologi hjälper till att minimera sjukskrivningar relaterade till fysiskt krävande arbete. Genom att erbjuda en lösning som stöder arbetstagarens hälsa och välbefinnande, skapar du en arbetsplats som attraherar och behåller de bästa talangerna.

Hilti EXO-S är konstruerad med användaren i fokus. Den är lätt att bära, enkel att justera och bekväm att rengöra på arbetsplatsen, vilket gör den till det självklara valet för effektivt arbete.

Med en vikt på endast 2,4 kg är EXO-S ett av de lättaste exoskeletten för arbete ovanför axelhöjd på marknaden. Det ger rörelsefrihet och komfort, vilket gör det lämpligt för användning under hela arbetsdagen.

Anpassningsbart: För att möta de mest krävande arbetsuppgifterna kan ett nackstöd enkelt läggas till för extra avhjälpning. DN18DSL är flexibelt och anpassningsbart för att möta dina specifika behov.

Hilti EXO-S är idealiskt för kontinuerliga eller repetitiva arbetsuppgifter ovanför huvudet, inklusive montering av gips, ytslipning och slipning för väggbearbetning, samt installation av rörledningar, sprinkler, ventilationskanaler och kabeltråg.

Hyr Hilti EXO-S och ta ett steg mot en säkrare och mer produktiv arbetsplats. Skapa en arbetsmiljö där ditt team kan blomstra och där arbete ovanför huvudet blir både enklare och bekvämare. Beställ ditt exoskelett idag och ta steget mot ett mer hållbart och effektivt byggarbete.

Teknisk spec

Varumärke Hilti
Modell EXO-S

Manualer & dokument

Bruksanvisning-Hilti-EXO-S-Exoskelett.pdf öppna i ny flik

Meny